Een keer in de maand wordt er op vrijdagavond een bingo avond georganiseerd. De data vindt u terug in onze agenda. De drijvende kracht achter de organisatie van de bingo avonden is Arletta Alkemade.

Vrijdag 21 april was er weer BINGO. Het was weer een gezellig drukke avond, in het teken van de lente.De prijzentafel was dan ook weer goed gevuld met allerlei prijzen voor een gezellige sfeervolle lente. Er waren mooie plantenbakjes voor de tuin, gevulde pannetjes met bonnen van Keurslager Jaap Landman. Bedankt weer voor de sponsoring!!

Gevulde boodschappentassen met dank aan Albert Heijn Palet. Een heel leuk voorjaars stolpje met dank aan Patisserie Holtkamp. Borrelplankjes en wijn. Een drankenronde met dranken met voorjaarskleuren en nog veel meer. Had je pech en kon je (nog steeds) niets aankruisen op je blaadje? Dan waren er pakjes koekjes als troostprijsje. Er werd weer wat afgelachen!

Wim en Marie zorgden weer voor de koffie (vanaf 19.00 uur staat dit voor u klaar). Ook werd er door hen weer kaas en worst gesneden en rondgebracht.Terwijl wij gezellig aan het bingoën waren werd er door hen ook druk afgewassen en gefrituurd. De bingo zelf werd natuurlijk weer gedraaid door onze bingomaster Bert en ik heb natuurlijk de prijzen voor u uit mogen zoeken. Dat doe ik graag.

Soms is mijn inspiratie een beetje op, dus…….. heeft u een leuk idee voor prijzen, heeft u een goed adresje voor goedkope maar leuke prijzen? Laat het mij weten. Weet u iemand die onze bingo wil sponsoren?

De data van de bingo avonden vindt u in de agenda

Arletta Alkemade