Bingo is een leuke activiteit binnen de vereniging.

Het bingoseizoen loopt van september t/m mei en is doorgaans iedere 3 e vrijdag van de maand. (Zie voor de juiste data de agenda van ons blad of op de website). Bert Engel is onze trouwe bingomaster. Iedere maand laat hij “de ballen vallen”.

De avond bestaat uit 8 rondes met ieder 3 prijzen. Zo’n boekje met 8 rondes kost slechts 7,50 euro. In de pauzes hebben we 2x een geldronde. Wilt u hier niet aan mee doen? Alles mag niets moet. Ook kunt u aan de bar tegen de bekende redelijke prijzen een drankje bestellen. Wim Alkemade en Marie Paalvast staan voor u klaar om een lekker snackje te frituren. De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur begint Bert met draaien.

Iedere maand heeft de bingo een ander thema, passend bij het seizoen. In september is dat meestal “terug van vakantie”. De rondes zijn dan in het thema van verschillende (vakantie)landen. In oktober is het thema meestal “herfst”. We hebben dan leuke rondes met herfst als rode draad. Zoals onder andere: herfstbonbons, cadeauverpakkingen douche- en huidverzorgingsproducten, kaasplankjes met allerlei lekkers, boodschappenpakketjes met herfstproducten en een lichtjes ronde om de donkere herfstachtige avonden op te lichten en een dranken ronde.
Een vaste ronde is de boodschappentassenronde.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens gezellig meedoen, u bent van harte welkom!

Arletta Alkemade