Nieuwe website AVVN (geplaatst op 17-1-2020)

Beste tuinders,

Kortgeleden heeft het AVVN haar website helemaal vernieuwd. Het adres is www.avvn.nl  Ga vooral eens een kijkje nemen, want je kunt er vast wat van je gading vinden of wat interessants van opsteken. Zo is er een rubriek Groene Vragen. Bij veel van de antwoorden kun je ook direct de infosheets (Groentjes) die daarbij horen downloaden.

De Kennistuin is nieuw op deze website. Hier vind je antwoorden op vragen over wat er komt kijken bij het besturen en lid zijn van een tuinvereniging, overheidsregels, het AVVN, downloads en interessante websites e.d.

Verder vanzelfsprekend veel tips, advies en weetjes over natuurlijk tuinieren in de moes- en siertuin. Ook allerlei interessante informatie over de veranderingen en vernieuwingen die nu plaatsvinden bij het AVVN. Misschien vind je het wel leuk om hierover mee te denken of te praten of gewoon je mening te geven. Geef je dan op de website op voor het Panel Samen Tuinieren.

Dan is er ook nog de Social Wall. Hierop staan onze facebookberichten met nieuws, actualiteiten, wetenswaardigheden over alles wat onze hobby aangaat. Ook kun je ons direct op facebook bezoeken (www.facebook.com/avvn.nl).