Werkzaamheden nieuwe beschoeiing tuinen Lely zijde (Geüpdatet)

Het plaatsen van een nieuwe beschoeiing in de sloot tussen Lely en De Vluchtheuvel gaat één week later van start. Aannemer Verboon uit Maasland gaat deze werkzaamheden uitvoeren.

We hebben inmiddels de definitieve planning ontvangen. Maandag 21 maart 2022 worden de werkzaamheden opgestart. Er wordt begonnen met het aanbrengen van de beschoeiing (475 m) vanaf het einde van het geluidsscherm richting de Weverskade. De planning is dat men hier 14 dagen voor nodig heeft. Daarna wordt gestart met het aanbrengen van de beschoeiing bij de tuinen achter het geluidsscherm (5 dagen).

De oplevering is op maandag 18 april 2022.

 

Update:

Aannemer Verboon heeft gemeld dat de werkzaamheden met betrekking tot de nieuwe beschoeiing bij de Vluchtheuvel helaas pas maandag 28 maart van start gaan.
De klus waar zij nu mee bezig zijn is vertraagd in verband met uitval van personeel en moet worden afgemaakt. Het bestuur heeft aangegeven dat dit uiterst vervelend is, omdat zij de leden heeft aangespoord om tijdig de tuinen leeg te ruimen en dat deze klus door ieders medewerking ook precies op schema geklaard is. Er is helaas niets aan te doen. Het hout voor de nieuwe beschoeiing is al afgeleverd bij Lely. Dit zal tevens ervoor zorgen dat de opleveringsdatum opgeschoven zal worden.